​Samarbejdspartnere

​For en god tømrer- og murerforretning er det essentielt at have gode samarbejdspartnere, der leverer kvalitetsprodukter til en god pris eller hjælper til så vi kan levere et godt og solidt produkt til dig, som kunde, hvad enten det er et nyt tag, en tilbygning eller endda et helt hus.

Her er en liste over hvilke samarbejdspartnere Jyderup Tømrer- og Murerforretning benytter sig af.

Jyderup Tømrer og Murerforretning ApS

Rådbjergvej 3
4450 Jyderup

Branchegruppe: Opførelse og nedrivning af byggeri
Branche: Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

CVR-nummer: 37189499
Pnr: 1020852395

05-01-2017​

grøn smiley

Energivejlederen

Energivejlederen er et kursus for håndværkere, som gør ham/hende i stand til at kunne vurdere bygningen som helhed, og ikke kun indenfor håndværkerens eget område. som Energivejleder, kan Jyderup Tømrer- og Murerforretning dermed hjælpe dig med at finde ud af hvad der skal gøres ved din bolig, for at mindske energiudslip.

KPK Døre og Vinduer

KPK er vores leverandør indenfor døre og vinduer. KPK er i dag en moderne produktionsvirksomhed, der leverer gode solide kvalitetsprodukter til danske håndværkere og deres private kunder i hele Danmark. Vinduer og døre i en ordentlig kvalitet, der er til at betale. Håndteret og leveret, så det er både nemt og bekvemt.

XL-Byg Grøndvold og Schou A/S

Slagelse og Gørlev

HTH

Energivejlederen​

​Energivejlederen er et kursus for håndværkere, som gør ham/hende i stand til at kunne vurdere bygningen som helhed, og ikke kun indenfor håndværkerens eget område.

Kontakt os

Jyderup Tømrer & Murerforretning ApS

Rådbjergvej 3

4450 Jyderup

Tlf.: 21 44 61 11

E-mail: info@jtmf.dk

CVR: 37189499

​Vurderet 5,0 ud af 5 på baggrund af 24 anmeldelser på håndværker.dk