​Nybyggeri & Tilbygninger

​​Der kan være mange grunde til at overveje tilbygning på boligen. Måske er der en lille guldklump på vej og derfor brug for et børneværelse. Det kan også være at du lige har fået lønforhøjelse og derfor vil forkæle dig selv og familien i form af et hobby/afslapningsrum.


Mange danskere ser deres bolig som en investering, der vil stige i værdi, i takt med at der bliver tilføjet flere rum, og det kan der være noget om. Nybyggeri og tilbygninger er ofte krævende byggeprojekter, som har godt af at blive udført af professionelle.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 21 44 61 11. Vi har løst lidt af hvert i de 38 år vi har eksisteret, og vi kan sikkert også løse dit problem. Hvis du har brug for det, kan vi naturligvis også stå for totalentreprise

Skal vi ringe dig op?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybygget hus med HTH køkken, Velfac vinduer og Monier tegltag i Jyderup øst for Kalundborg

Nybygget hus på 180 m2 i moderne stil. Køkkenalrummet på 30 m2 inkluderer HTH køkken med Juvél vask, Hansgrohe vandhane og emhætte fra AEG.

 Til gulvet er der anvendt Dark gulvflise 30x30 cm fra Imola (Colour Ceramica A/S) som er fuget med grå lip multifuge. Badeværelserne er hhv. 6,5 m2 og 4,5 m2, og har samme gulvfliser som køkkenalrummet. 

Til væggene er der valgt Raku vægfliser (10x10 cm) i blank udgave og vask, møblet under vasken samt spejlet er alle fra Scanbad. Der er isat nye Velfac vinduer i hele huset. 

Og til taget, som er ca. 250 m2 stort, er der anvendt Monier B&C danflock protector tagsten.

Ny Tilbygning til Jyderup svømmehal

Energivejlederen​

​Energivejlederen er et kursus for håndværkere, som gør ham/hende i stand til at kunne vurdere bygningen som helhed, og ikke kun indenfor håndværkerens eget område.

Kontakt os

Jyderup Tømrer & Murerforretning ApS

Rådbjergvej 3

4450 Jyderup

Tlf.: 21 44 61 11

E-mail: info@jtmf.dk

CVR: 37189499

​Vurderet 5,0 ud af 5 på baggrund af 24 anmeldelser på håndværker.dk