​Køkkener

​​Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Køkkenet bruges som mødested om morgenen, inden børnene skal i skole, og forældrene skal arbejde. Om aftenen bruges køkkenet til madlavning og aftenkaffen i weekenderne. Køkkenet fortjener efter vores mening, at blive bygget af slidstærke og flotte materialer.


Jyderup Tømrer & Murerforretning har flere års erfaring med planlægning og opsætning af samtalekøkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, yder Jyderup Tømrer & Murerforretning rådgivning om stil og funktionalitet.

Design af køkkenet

Skal køkkenet være i lyse og behagelige farver? Et harmonisk mix af rene linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset budget for ombygning af køkkenet, bestræber vi altid at forvandle dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Vi samarbejder med en række førende køkkenleverandører, og fremstiller komponenter på vores værksted, som gør at du får et personligt køkken.

Jyderup Tømrer & Murerforretning sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid og aftalt pris.

Skal vi ringe dig op?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energivejlederen​

​Energivejlederen er et kursus for håndværkere, som gør ham/hende i stand til at kunne vurdere bygningen som helhed, og ikke kun indenfor håndværkerens eget område.

Kontakt os

Jyderup Tømrer & Murerforretning ApS

Rådbjergvej 3

4450 Jyderup

Tlf.: 21 44 61 11

E-mail: info@jtmf.dk

CVR: 37189499

​Vurderet 5,0 ud af 5 på baggrund af 24 anmeldelser på håndværker.dk