Hos Jyderup Tømrer- og Murerforretning kan vi hjælpe dig med

Jyderup Tømrer- og Murerforretning holder sig ikke kun til at kunne én ting. Vi tilbyder flere forskellige ting vi kan hjælpe dig med.

Nybyggeri & Tilbygninger

Der kan være mange grunde til at overveje tilbygning på boligen. Måske er der en lille guldklump på vej og derfor brug for et børneværelse. Det kan også være at du lige har fået lønforhøjelse og derfor vil forkæle dig selv og familien i form af et hobby/afslapningsrum.


Mange danskere ser deres bolig som en investering, der vil stige i værdi, i takt med at der bliver tilføjet flere rum, og det kan der være noget om. Nybyggeri og tilbygninger er ofte krævende byggeprojekter, som har godt af at blive udført af professionelle. Læs mere om nybyggeri og tilbygninger

Tagarbejde

Hvis du frygter at dit tag inden for kort tid vil brase ned om ørene på dig, er det en god idé at få fat i nogen så hurtigt som muligt!


Mindre dramatiske ting kan vi også hjælpe med; hvis du for eksempel er træt af farven eller designet af dit tag. Hvad end dit tagproblem er, har vi den rette løsning. Læs mere om tagarbejde

Energirenovering

Energirenovering er det nye sort i Danmark, og det er der god grund til. Der er rigtig mange penge at spare på lang sigt, hvis du investerer i energirenovering.


Vi kan som energivejledere finde den optimale løsning til dig og din bolig, så du ikke længere behøver at frygte enorme energiregninger. Vi kigger din bolig igennem fra top til tå og kommer så med et udkast til, hvad der kan forbedres. Når vi er færdige med arbejdet, vil du inde længe opdage, at der hver måned siver færre penge ud af din bankkonto, når energiregningen tikker ind. Vi tilbyder selvfølgelig også at rette op på dine eventuelle energirenovering. Læs mere om energirenovering

Forsikringssager

Forsikringsproblemer er virkelig noget som giver rynker i panden. Det kan ofte være svært at kende forskel på op og ned, når først forsikringsselskaberne skal forklare ændringer af policer, krav og ”det med småt”.
Det behøver du ikke at frygte hvis du søger hjælp hos os. Vi tilbyder nemlig at klare alt fra fotografering af boligen til indsendelse af de rette dokumenter til forsikringsselskabet

Energi A+ Døre og Vinduer fra KPK

KPK er lig med dansk håndværk med god energi. Virksomheden har leveret højkvalitets døre og vinduer siden 1980, og har i dag noget af det bedste du kan finde på det danske marked. Som led i solid energirenovering, foreslår vi, at du skifter til KPK’s døre og vinduer.

Når vi laver et projekt for dig inkluderer det altid døre og vinduer fra KPK med energimærket A+ på mål. Det vil sige at vi tilbyder at du kan få et vindue eller en dør i lige præcis den størrelse du vil have det – uden at det koster dig mere end ellers! Læs mere om energirenovering

Alt i Servicearbejde og Småreparationer

En ødelagt dørkarm, store ridser i døren, et utæt halvtag og lignende er nogle af de småproblemer, som mange danskere slås med i dagligdagen. Hvis du hverken har tid, lyst eller ekspertise til at klare den slags problemer, vil vi gerne hjælpe dig.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi tilbyder

Hvis du står med et problem, som ikke passer ind i nogle af ovenstående kategorier, er du også velkommen til at kontakte os på 21 44 61 11. Vi har løst lidt af hvert i de 34 år vi har eksisteret, og vi kan sikkert også løse dit problem.

Energivejlederen​

​Energivejlederen er et kursus for håndværkere, som gør ham/hende i stand til at kunne vurdere bygningen som helhed, og ikke kun indenfor håndværkerens eget område.

Kontakt os

Jyderup Tømrer & Murerforretning ApS

Rådbjergvej 3

4450 Jyderup

Tlf.: 21 44 61 11

E-mail: info@jtmf.dk

CVR: 37189499

​Vurderet 5,0 ud af 5 på baggrund af 24 anmeldelser på håndværker.dk